Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2018 20:12
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Rok a půl fotil opilé teenagery pod vlivem drog. Často o sobě vůbec nevěděli

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL MARIHUANA
Uložit Uložené

Jesús Madriñán měsíce stál před nočními kluby.

V Římě právě vychází slunce a před nočním klubem napjatě stojí s fotoaparátem, popisuje svou práci talentovaný fotograf Jesús Madriñán pro British Journal of Photography. Jesús však ve městě plném života nezachycoval tradiční příspěvky z party vyfocené uprostřed parketu. Právě naopak. Madrinan se osmnáct měsíců věnoval svému menšímu fotoseriálu s názvem Dopo Roma. V ní se pokouší zachytit mladé lidi pod silným vlivem alkoholu a drog.

Netradiční Jesusovy portréty jsou tak okny do života mladých dospěláků. Inspirace přišla tak, jak se dalo očekávat, z dlouhé noci, kterou Jesús rovněž prožil. Právě během ní ho napadlo, že omámení lidé o sobě často ani nevědí a právě podobné záběry jim mohou navrátit ztracené vzpomínky z divoké noci. Fotografie navíc zachycují často až vtipnou řeč těla, kdy omámení ztrácejí kontrolu nad sebou samým a obrázky jsou tak často i pořádně zábavné. Bohužel, Jesús se rozhodl zveřejnit jen část ze své rozsáhlé kolekce.

Domů
Sdílet
Diskuse