Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2018 v 17:08
Čas čtení 0:00
Radka T.

Platili jim za to, že spolu spali v luxusních hotelech. Jediným úkolem páru bylo o svých zážitcích psát vzrušující blog

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Dvojice se podílela na tvorbě erotického cestovatelského průvodce.

Asi žádný pár se při dovolené neubrání sexuálním radovánkám, hlavně v hotelovém pokoji, ale Jessica D'Argent a její přítel Justin Engelke to povýšili na zcela jinou úroveň.

Jessica a Justin tvoří mladý krásný pár, který má rád cestování, slunce, život a sex. Na něm se rozhodli vybudovat pozoruhodný „byznys“. Ne že by necestovali i předtím, ale nyní se jim podařilo dostat nejen na zajímavá místa, ale i do luxusních hotelových pokojů. Aby za to dostali zaplaceno, o intimních zážitcích z hotelů psali blog. Jessica a Justin jsou spolu už šest let, takže tento výlet měl pro ně ještě jednu velkou výhodu – do vztahu jim vnesl nové vzrušení.

Atraktivní dvacátníci se podíleli na tvorbě netradičního cestovatelského průvodce, při kterém se někteří budou pořádně červenat. Sexuální zážitek z každého hotelu, který navštívili, pikantně popsali v blogu.

K zajímavého blogování se však dvojice nedostala až tak náhodně. Pár dostal možnost cestovat po Austrálii a užívat si v hotelích díky výhře v soutěži společnosti vyrábějící kondomy, kde zaujal svým úvodním videem. „Měl jsem dobrý pocit a řekl jsem Jesse, že si myslím, že vyhrajeme,“ popsal Justin.

Jessica a Justin se stali jedním z deseti párů, které mohly přispět k tvorbě nekonvenčního cestovatelského průvodce, a to díky výrobci kondomů Skyn.

„Abychom vám přinesli tohoto průvodce, poslali jsme lidi do různých míst světa, aby vás inspirovali a popsali barvy, tvary, vůně, zvuky i pocity, které definovaly jejich nejintimnější zkušenosti během cestování,“ popsala poeticky smysl projektu společnost. Ve skutečnosti však šlo spíše o jeden velký erotický zážitek nadšených výherců. Jejich jediným úkolem bylo totiž přijít do vybraného hotelu, mít v něm sex, něco pofotit a napsat o svém zážitku. Samozřejmě, za peníze. Kromě Jessicy a Justina se podařilo nalézt šťastlivce například i v Brazílii či Francii.

Doporučeno
Trvá věčnost, než odpoví? Neustále žárlí? Je čas se rozejít? Napiš nám a my se zeptáme terapeutky, co s tím můžeš dělat Trvá věčnost, než odpoví? Neustále žárlí? Je čas se rozejít? Napiš nám a my se zeptáme terapeutky, co s tím můžeš dělat 24. července 2024 v 8:00

Justin však s úsměvem zdůrazňuje, že s přítelkyní nepsali jen o svých intimních zážitcích z pokojů, ale reálně hodnotili hotely. Dohromady strávili na cestách dva týdny a o výdaje se vůbec nemuseli starat. Vše jim hradila společnost, která chce lidem přinést informace o nejlepších místech na světě, kde se na to „lze vrhnout“.

Domů
Sdílet
Diskuse