Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2018 17:08
Čas čtení 0:00
Radka T.

Platili jim za to, že spolu spali v luxusních hotelech. Jediným úkolem páru bylo o svých zážitcích psát vzrušující blog

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Dvojice se podílela na tvorbě erotického cestovatelského průvodce.

Asi žádný pár se při dovolené neubrání sexuálním radovánkám, hlavně v hotelovém pokoji, ale Jessica D'Argent a její přítel Justin Engelke to povýšili na zcela jinou úroveň.

Jessica a Justin tvoří mladý krásný pár, který má rád cestování, slunce, život a sex. Na něm se rozhodli vybudovat pozoruhodný „byznys“. Ne že by necestovali i předtím, ale nyní se jim podařilo dostat nejen na zajímavá místa, ale i do luxusních hotelových pokojů. Aby za to dostali zaplaceno, o intimních zážitcích z hotelů psali blog. Jessica a Justin jsou spolu už šest let, takže tento výlet měl pro ně ještě jednu velkou výhodu – do vztahu jim vnesl nové vzrušení.

Atraktivní dvacátníci se podíleli na tvorbě netradičního cestovatelského průvodce, při kterém se někteří budou pořádně červenat. Sexuální zážitek z každého hotelu, který navštívili, pikantně popsali v blogu.

K zajímavého blogování se však dvojice nedostala až tak náhodně. Pár dostal možnost cestovat po Austrálii a užívat si v hotelích díky výhře v soutěži společnosti vyrábějící kondomy, kde zaujal svým úvodním videem. „Měl jsem dobrý pocit a řekl jsem Jesse, že si myslím, že vyhrajeme,“ popsal Justin.

Jessica a Justin se stali jedním z deseti párů, které mohly přispět k tvorbě nekonvenčního cestovatelského průvodce, a to díky výrobci kondomů Skyn.

„Abychom vám přinesli tohoto průvodce, poslali jsme lidi do různých míst světa, aby vás inspirovali a popsali barvy, tvary, vůně, zvuky i pocity, které definovaly jejich nejintimnější zkušenosti během cestování,“ popsala poeticky smysl projektu společnost. Ve skutečnosti však šlo spíše o jeden velký erotický zážitek nadšených výherců. Jejich jediným úkolem bylo totiž přijít do vybraného hotelu, mít v něm sex, něco pofotit a napsat o svém zážitku. Samozřejmě, za peníze. Kromě Jessicy a Justina se podařilo nalézt šťastlivce například i v Brazílii či Francii.

Doporučeno
Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou Jak dosáhnout orgasmu pomocí mačkání stehen? Seznam se se syntribací, netradiční masturbační technikou 20. dubna 2024 8:00

Justin však s úsměvem zdůrazňuje, že s přítelkyní nepsali jen o svých intimních zážitcích z pokojů, ale reálně hodnotili hotely. Dohromady strávili na cestách dva týdny a o výdaje se vůbec nemuseli starat. Vše jim hradila společnost, která chce lidem přinést informace o nejlepších místech na světě, kde se na to „lze vrhnout“.

Domů
Sdílet
Diskuse