Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2018 23:25
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Známí čeští youtubeři mají statisíce diváků za úplné dementy. V Černobylu předstírali boj o život, ve skutečnosti šlo o pražský skanzen

ZAJÍMAVOSTI ČESKO SLOVENSKO YOUTUBE
Uložit Uložené

Hoši z TVTwixx po internetu opět šíří rakovinu.

Pokud jsi na internetu aktivní již alespoň několik let a sem tam zabloudíš i na YouTube, možná jsi už slyšel o dětsky nazvaném kanálu TVTwixx. Nenech se však oklamat, tvorba je totiž vymýšlena pro skutečné intelektuály, kteří si potrpí na pranky a ochutnávky hamburgerů.

Pro svých 620 tisíc odběratelů si tentokrát připravili téměř hodinové video, což je při tvorbě obvykle jen těsně přesahující desetiminutovou kvótu příjemnou změnou. Mnohem méně příjemným je však jeho obsah. Čeští hoši se pro svůj nedávný počin vydali do českého skanzenu jen pár minut od stanice pražského metra.

Kolem všeho udělali obrovské haló, reálnou fotku z Černobylu upravili tak, aby na ní byli oni sami a ze všeho vzniklo masivní drama. Jednomu z aktérů dokonce ve videu není dobře a všichni bojí děsivé radiace, přičemž do Černobylu dnes chodí na denní bázi a návštěvy bez turistického průvodce nejsou povoleny a ani možné. 

Youtubeři si mysleli, že na to nikdo nepřijde a že nikdo český skanzen nezná, a mají tak všechny odběratele za totální hlupáky a spolu s nimi i aktuálně 700 tisíc diváků, kteří video zhlédli. Nuže, takto se v dnešní době dostává do YouTube Trendů. Autory nechceme podporovat, ale video přece jen doporučujeme zhlédnout, jde o trapnou tragikomedii.

Domů
Sdílet
Diskuse