Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2018 9:32
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Legendární Crash Bandicoot míří na všechny platformy! Milované postavy se konečně dočkají i hráči na PC, Xboxu a Nintendu Switch

TECH
Uložit Uložené

Na hraní Crashe Bandicoota už nebudete potřebovat PlayStation. Remasterovaná trilogie míří i na další platformy.

Při příležitosti včerejší akce Nintendo Direct oznámila společnost Activision příchod legendárního Crashe Bandicoota v remasterované trilogii na hybridní konzoli Nintendo Switch, hru si ale budou moci nakonec zahrát i zbylí hráči. K tomu se pak totiž objevila další zpráva, která oznamuje vydání legendární značky právě i na další dvě hlavní platformy – Xbox a PC. Ať už tedy hrajete na čemkoliv, svou herní sbírku si budete moci již brzy rozšířit o první tři díly této kultovní série.

Potvrdil se tak nedávný únik informací, který sliboval příchod Crashe právě na Switch. O verzích pro Xbox a PC zmiňovaný únik ze začátku minulého měsíce sice nemluvil, ale bylo zřejmě jen otázkou času, kdy se vydavatelská společnost rozhodne kultovního vačnatce dostat právě i na Xbox a PC. A nyní už je to oficiální.

Titul Crash Bandicoot N. Sane Trilogy na PlayStation 4 dorazil loni v létě, port pro všechny ostatní platformy má stanovené datum vydání na 10. července (júl) 2018. Naši recenzi na remasterovnaou trilogii si můžete přečíst na tomto odkazu a níže v komentářích nám pak můžete zanechat vzkaz, jak vás toto velké oznámení potěšilo. Nás velmi. Teď už asi zbývá jen čekat, až dojde k oznámení plnohodnotného pokračování této kultovní série, které je podle dřívějšího úniku informací také v plánu. Přáli byste si jej i vy?

Navštívit můžete i náš rozsáhlý článek, který se zabýval příběhem této slavné herní značky od jejího vzniku až po současnost.

Domů
Sdílet
Diskuse