Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. března 2018 17:01
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Kristen Wiig si v pokračování Wonder Woman zahraje záporačku jménem Cheetah. O čem bude dvojka a vrátí se Chris Pine?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Záporák je obsazen, může se jít natáčet.

Režisérka Patty Jenkins před malou chvílí oznámila, že spekulace ohledně angažování Kristen Wiig do Wonder Woman 2 byly pravdivé. Nadějná herečka, kterou můžete znát z rebootu Ghostbusters, Marťana či Downsizing (Zmenšování) si zahraje hlavní záporáčku.

Jde o Cheetah, nemesis Wonder Woman. Během své existence její identitu přebralo několik záporáků, jakož i napodobitelů v jejím kostýmu. Mezi její přednosti patří rychlost, síla odolnost a vylepšené smysly.

Diana bude bojovat proti silám Sovětského svazu během posledních dnů studené války. Teď už víme, že kromě toho si změří síly i s Cheetah.

Kristen Wiig si v pokračování Wonder Woman zahraje záporačku jménem Cheetah. O čem bude dvojka a vrátí se Chris Pine?
Zdroj: Warner Bros.

Co je ještě zajímavější, podle všeho by se měl vrátit i Steve Trevor v podání Chrise Pinea. Ti, co jste viděli Wonder Woman si zřejmě kladete otázku, jak si s tím tvůrci poradí.

Samozřejmě, z marketingového pohledu dává toto rozhodnutí smysl. Právě chemie mezi Pinem a Gadot patřila k nejvíce chváleným prvkům snímku, nemůžeme se tedy divit, že by podobný trik tvůrci rádi zopakovali i v pokračování. Otázkou zůstává, jakým způsobem se chystají Steva Trevora přivést k životu.

Výměna zákopů první světové za kulisy studené války, zase dává možnost rozehrát příběh opět trochu jinak – například jako zajímavý špionážní thriller.

Kristen Wiig si v pokračování Wonder Woman zahraje záporačku jménem Cheetah. O čem bude dvojka a vrátí se Chris Pine?
Zdroj: Warner Bros.

Šeptá se však i o tom, že by pokračování společně s prvním filmem tvořilo prequel k projektu Batman v Superman: Dawn of Justice, a tím by hrdinku vyformovalo do finální podoby, jakou známe dnes.

Aby toho nebylo málo, potvrzeno máme i to, že děj či celkovou atmosféru snímku pozměnily i události posledních měsíců nejen v Hollywoodu. Wonder Woman bude bojovat proti sexuálnímu obtěžování a slabším podmínkám žen ve filmovém průmyslu. Pokud vás tato problematika zajímá více, přečtěte si náš nedávný článek.

Tvoříme úplně jiný film. Bude tam mnoho podobných věcí, které milujeme, ale také bude snímek sám sebou. Pro nás to nebude ‘dvojka’. Bude to úplně jiné dobrodružství, z něhož nemůžeme být více nadšené,“ prohlásila režisérka Patty Jenkins.

V jednom z rozhovorů uvedla, že by nás měla čekat další skvělá romantická zápletka. Patty ráda pracuje s formulkou dějové kostry podobné originálnímu filmu z minulého roku – v posledním aktu na diváka vyvalí problémy většího kalibru a ukáže mu hlubší význam celkového příběhu:

Kristen Wiig si v pokračování Wonder Woman zahraje záporačku jménem Cheetah. O čem bude dvojka a vrátí se Chris Pine?
Zdroj: Warner Bros.

„Takhle to mám opravdu ráda. Hrdinka, která si projde obrovským dobrodružstvím a postaví se ještě před větší otázku. Dvojka bude od začátku zábavná, od prvních sekund se bude nést v přítomnosti superhrdinky a dočkáme se i romantiky. Stejně tak se v ději objeví pár nových neuvěřitelných postav, které jsou od těch předešlých totálně odlišné.“

Poslední věcí, kterou by chtěla tato dvojice dokázat, je přinést na plátno v malém cameu i Lyndu Carter. Ta představovala postavu Wonder Woman v seriálu z 80. let. Kvůli časovému rozvrhu to ale v prvním filmu možné nebylo.

Na scénáři k druhému dobrodružství s Gal Gadot, bude pomáhat i Dave Callaham (doplní tak Jenkins a Geoffa Johnse). Ten se s režisérkou již setkal na připravované adaptaci románu Jo Nesba Jackpot. Natáčení začíná již v květnu. Wonder Woman 2 má naplánovanou premiéru na 1. listopadu 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse