Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2018 13:10
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego zakončuje obrovskou Precedens Tour. Poslední česká zastávka nás čeká v pražském Sasazu!

HUDBA
Uložit Uložené

Už tento pátek představí člen Kontrafaktu své debutové sólo v stověžaté Praze. Těšit se můžeš na obrovskou audiovizuální show i hosty.

Ještě v minulém roce vydal Ego svůj dlouho očekávaný debut s názvem Precedens, který se zaslouženě těší velkému úspěchu. Ta skutečná dřina však přichází pro interpreta až tehdy, kdy už je album venku a jeho úkolem je připravit mu i adekvátní živou prezentaci v klubech před fanoušky.

V případě člena Kontrafaktu nás nepřekvapuje, že bylo jeho touhou Slovákům a Čechům ukázat, že to není jen o velkých prostorách a obrovském množství hostů. Egovo Precedens Tour je v první řadě o umění, přičemž to hudební doplňuje i audiovizuální, díky čemuž se návštěvníci koncertů cítí být skutečnou součástí.

V průběhu března stihl Ego oběhnout několik českých i slovenských měst a všude se extrémně nákladná a náročná projekce plná světel, odrazů a iluze těšila obrovskému úspěchu. Hned na první zastávce v Banské Bystrici jsme nemohli chybět ani my a ty si můžeš připomenout, jak to tam vypadalo.

Do pozornosti dáváme ještě poslední dvě zastávky, přičemž nejblíže nás čeká stověžatá Praha, a to už v pátek 23. 3. v oblíbeném klubu Sasazu. Lístky jsou stále k dispozici v síti Ticketportal, případně si je můžeš zakoupit v kamenném obchodě Merch or Die na Libické 12 v Praze.

Ego zakončuje obrovskou Precedens Tour. Poslední česká zastávka nás čeká v pražském Sasazu!

Domů
Sdílet
Diskuse