Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2018 16:21
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Fatteovo album je venku! Hostuje na něm Separ, Pil C, Maniak, Delik, BoyBand i GR Team

HUDBA
Uložit Uložené

DJ Fatte dnes vydává své další producentské album, kterým potvrzuje pozici jednoho z nejaktivnějších beatmakerů v Československu.

DJ Fatte je dlouhá léta jedním z nejaktivnějších československých hudebních producentů, který si našel velmi charakteristický zvuk. Ten doprovází nejen jeho sólové projekty a IF, ale je velmi snadno rozeznatelný na věcech z dílny Ty Nikdy a v drtivé většině případů ho bez problémů rozeznáme i na skladbách ostatních kolegů ze scény.

Po delším čase vydává i producentské album, jehož oficiální datum vydání je právě dnes, prvního dubna. Postupně se na oficiální kanál Ty Nikdy dostávají první kompletní tracky a zároveň si můžeš nosič ve formě CD i desky objednat na stránce labelu.

Pupkatý DJ a producent samozřejmě velmi dobře ví, že si takové album zaslouží i živou prezentaci. Tu si budeš moci užít nejprve na release párty, která se bude konat již 5. 4. v Merch or Die a den nato i na křtu v pražském Rock Café, kde se představí i hostující rapeři.

Domů
Sdílet
Diskuse