Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2018 16:08
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Ochutnal bys burger s opečenou tarantulí? Americká restaurace doplňuje své pokrmy i masem ze želvy nebo aligátora

KULTURA
Uložit Uložené

Hamburger posunutý na úroveň, jaká tu ještě nebyla.

Při procházce po Praze narazíš na každém rohu na restauraci nabízející hamburgery. Ani jedna z nich však neposkytuje pokrm, jakým zaujala restaurace Bull City Burger and Brewery v americkém městě Raliegh ve státě Severní Karolína. Do svého menu přidali specialitu, která sestává z opečené tarantule položené přímo na tvém oblíbeném hovězím mase.


Na Twitteru se objevila i fotografie této exotické dobroty, přičemž restaurace nemá neomezený počet pavouků, a tak vyhlásila loterii o to, kdo si bude moci burger dopřát. Na vstup do ní musíš investovat 30 dolarů, a pokud potom vyhraješ a sníš celého pavouka i se svým burgrem, dostaneš vlastní tričko znázorňující tvůj hrdinský čin. Tarantula samozřejmě nepředstavuje pro tvé zdraví žádné riziko, a tak si můžeš pochutnat bez obav. 

Lidé na internetu nechtěli věřit vlastním očím, když spatřili pavouka na hamburgeru, ale samotná restaurace je na svůj výtvor hrdá. Zákazníci přirovnávají chuť pavouka ke krabovi a v ústech prý zanechává i kovovou pachuť. Nutno podotknout, že každé kousnutí chutná rozdílně, a proto mají nožičky i tělo svou výjimečnou chuť. Americká restaurace nezaujme jen tarantulí na hamburgeru. Pravidelně organizuje měsíc exotického jídla, kde si můžeš svůj burger dochutit zvěřinou, masem z želvy či dokonce aligátorem.


Domů
Sdílet
Diskuse