Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2018 14:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus v nových Rapíkoch střídá jedno Lamborghini za druhým a flowuje jak pán na skladbě Oni chcú ma mať

HUDBA
Uložit Uložené

Nový díl oblíbené série s názvem Rapíky starej matere je tady. Rytmus v rámci bratislavského Autosalonu zkouší luxusní auta a rapuje naživo bez efektů.

Rytmus před několika lety překvapil nápadem, v rámci nějž jednoduše vystoupil z luxusního auta a začal rapovat jednu ze skladeb svého repertoáru živě a bez efektů. A dal mu jméno Rapíky starej matere. Na první pohled zcela jednoduchý koncept si fanoušci velmi oblíbili a každý díl se těší mimořádnému úspěchu. Pan Páťa si pochopitelně drahá auta půjčuje, avšak přesto je vůbec nešetří.

Dnes jsme se dočkali jubilejního dvacátého dílu, ve kterém je Rytmus na aktuálně probíhajícím bratislavském Autosalonu. Nevyzkoušel si tedy jen jedno vozidlo, ale hned několik a diváci mají zároveň možnost vidět, jak to v Inchebě vypadá.

Co se týče výběru skladby, tak i díky slunnému počasí jsme se dočkali pozitivní záležitosti Oni chcú ma mať. O členovi Kontrafaktu je známo, že má k podobným věcem srdcový vztah a vlastně nám to dokazuje při každé spolupráci s Igorem Kmeťom. Teď už ale samotný výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse