Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2018 16:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Avicii se měl na hotelu podřezat rozbitou lahví od vína

HUDBA
Uložit Uložené

Portál TMZ odhalil, jak měl Avicii ve svém hotelovém pokoji zemřít.

Už před téměř dvěma týdny svět zaskočila zpráva o předčasné smrti hudebníka Tima Berglinga. Do srdcí milionů fanoušků se zapsal jako Avicii, jenže po svém odchodu do hudebního důchodu v roce 2016 začal upadat do stále hlubší deprese a nepomáhal mu ani tlak okolí, aby dal živému vystupování znovu šanci. Avicii zemřel 20. dubna na hotelovém pokoji v Ománu, přičemž policie nejprve vyloučila cizí zavinění, avšak ani ona a ani rodina nezveřejnily bližší zprávy o tom, jak Avicii zemřel.

 

Příspěvek sdílený Avicii (@avicii),

Před pár dny však Timova rodina vydala srdcervoucí vyjádření, že Avicii byl křehká duše, která se snažila v životě najít odpovědi na ty nejtěžší otázky. Chtěl dosáhnout míru, štěstí a radosti, ale nedařilo se mu to. Portál TMZ proto příčiny hudebníkovy smrti zkoumal blíže a vydal zprávu o tom, co se vlastně v osudovou chvíli na hotelovém pokoji stalo.

Oficiální nepotvrzené informace od TMZ tvrdí, že Avicii spáchal sebevraždu, což naznačilo i prohlášení od rodiny, ale nezmiňovalo žádné podrobnosti. Avicii se měl na pokoji podříznout kouskem skla z rozbité láhve vína, čímž si způsobil silné krvácení a už mu nikdo nedokázal pomoci. Na oficiální zprávu od policie si ještě zřejmě budeme muset počkat, ale TMZ tvrdí, že mají informace přímo od několika švédských zdrojů.

 

Příspěvek sdílený Avicii (@avicii),

Domů
Sdílet
Diskuse