Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2018 14:29
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Přirozená krása je ta nejlepší. Důkazem toho jsou Češky a Slovenky, které zaujmou i bez svlékání

REFRESHER
Uložit Uložené

Letní dávka fresh dívek z našich zemí.

Oblíbený seriál o nejkrásnějších Češkách a Slovenkách na Instagramu se na vašich obrazovkách neobjevil už delší dobu. Můžete však být bez obav, my jsme na tento druh článků nezanevřeli a po menší přestávce jsme tu s novým dílem, který bude opět plný okouzlujících profilů.

I v dnešním výběru najdete čtyři krásné dívky z našich končin, které by neměly chybět ve vašem following listu. Nezapomeňte nám dát v anketě vědět, která kráska vás zaujala nejvíce. Nyní už přejděme na samotný článek.

Znáš krásnou a zajímavou Češku nebo Slovenku nebo jsi jí ty sama? Chtěla by ses objevit v další části? Instagram nám můžeš posílat na mail [email protected] a možná se objevíš v dalším díle.


@janaplesnikova

Začínáme Janou, která se věnuje modelingu a je upsaná hned několika modelingovým agenturám. Zaujme vás nejen svými křivkami, ale zejména přirozenou krásou, kterou my jen potvrzujeme.

@alexandradanisova

Z Česka pochází i krásná Alexandra, které to před objektivem sluší stejně dobře jako ostatním dívkám v článku. Podle fotek na Instagramu usuzujeme, že ráda cestuje a věnuje se i líčení. Že by další make-up artistka na scéně?

@olivie.miriam 

Na této krásce ze Slovenska si jako první všimnete pronikavých modrých očí a plných rtů. Miriam je dentální hygienistka a kromě toho ráda zpívá a cestuje.

@vikca_kupcova

Na závěr se přesuneme opět do Česka, odkud je další kráska věnující se modelingu. Viktorie se upsala modelingové agentuře Ely Management v Praze a určitě udělala dobře, když se vydala na modelingovou dráhu. My jí držíme palce.

Domů
Sdílet
Diskuse