Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2018 20:51
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Rick a Morty dostanou minimálně 70 nových epizod!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Televizní stanice Adult Swim právě potěšila miliony lidí po celém světě.

Žijeme v době, kdy se musíme bát o další části pro tak kvalitní seriál, jakým je i Rick & Morty. Televizní stanice Adult Swim měla s tvůrci seriálu Justinem Roilandem a Danem Harmonem jakési nevyjasněné záležitosti, a navíc psaní scénáře zabíralo až příliš množství času.

Následně Harmon oznámil, že jim stanice stále neodklepla 4. sérii. A to byl jasný vykřičník pro všechny fanoušky.

Naštěstí se dnes zčistajasna objevila informace přímo od Roilanda, že Adult Swim si objednalo dalších 70 epizod! Pro srovnání, dosud jejich vyšlo 31 ve 3 sériích, takže nás čeká více než dvojnásobek toho, co jsme dostali dosud.



A to je nadmíru potěšující. Mluvíme totiž o nesmírně kvalitním animovaném seriálu. Tvůrci si sice berou svůj čas potřebný k vyšperkování všeho potřebného, vždy to ale za čekání stojí.

Můžeme si tedy zhluboka vydechnout a očekávat další zprávy o vývoji 4. série. Dřív než koncem roku 2019, respektive počátkem roku 2020, ji ale nečekejte.

Domů
Sdílet
Diskuse