Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2018 17:28
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Special Beatz má na albu zástupce celé scény. Krom Smacka nebo Pil C-ho na producentském albu hostuje i Sergei Barracuda nebo Tesla

HUDBA
Uložit Uložené

Hudebnímu producentovi z CBG se podařilo dát dohromady pestrý producentský projekt, který vyjde ještě před létem.

Special Beatz patří k velmi aktivním hudebním producentům, který vedle koncertování s Pil C-m během posledního zhruba roku připravoval i svůj debutový sólový projekt. Ten ponese název Barter a datum vydání je naplánováno ještě před létem. Dnes totiž autor společně s vydáním tracklistingu oznamuje, že ve čtvrtek vydá další videoklip a s ním zároveň spustí možnost předobjednávek.

Ještě předtím se tedy pojďme podívat na samotný seznam skladeb a spoluprací. Speciala musíme určitě pochválit za rozmanitost a vše nasvědčuje tomu, že se máme na co těšit. Na 14 tracích najdeme více než dvě desítky hostů, včetně těch nejznámějších jmen. Každému určitě padl pohled na zakryté číslo 9.

Původně jsem si řekl, že půjde pravděpodobně o zajímavé zahraniční jméno, pak jsem si však vzpomněl, že nikde nevidím Ektora a Rytmuse. To jsou pro mě dvě nejpravděpodobnější alternativy. Ty nám tu svou klidně napiš do komentářů.

Special Beatz má na albu zástupce celé scény. Krom Smacka nebo Pil C-ho na producentském albu hostuje i Sergei Barracuda nebo Tesla
Domů
Sdílet
Diskuse