Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2018 17:51
Čas čtení 0:00
Adam Lukáč

YouTube spustí hudební streamovací službu

TECH HUDBA YOUTUBE
Uložit Uložené

YouTube přichází na trh s podobným konceptem, jaký má Spotify, avšak vylepšeným o umělou inteligenci.

Na YouTube najdeš nespočet videí, ale hlavně ta hudební. Pokud však chceš poslouchat hudbu z aplikace na svém smartphonu, nastane problém. Nemůžeš zamknout obrazovku nebo přejít na jinou aplikaci, jinak se přehrávání zastaví.

Problém má řešit nová streamovací služba YouTube Music. Aplikace nabídne automaticky vytvořené seznamy skladeb podle tvé historie a samozřejmě si je můžeš i personalizovat. A co by to bylo za aplikaci od Google, kdyby v ní nebyla zahrnuta i umělá inteligence? Díky ní ti bude aplikace navrhovat hudbu v souvislosti s tvou aktivitou. Nějakým způsobem se dopátrá k tomu zda cestuješ, cvičíš nebo studuješ.

YouTube spustí hudební streamovací službu
Zdroj: YouTube Blog

Na výběr budeš mít mezi placenou a neplacenou verzí. Pokud chceš poslouchat zdarma, budeš muset strpět reklamy. YouTube Music Premium bude stát 9,99 dolaru, což je o něco více, než zaplatíš u Spotify nebo Apple Music.

Novinka je bohužel dostupná jen ve Spojených státech, Austrálii, na Novém Zélandu, v Mexiku a Jižní Koreji. Podle USA Today by měla služba YouTube Music nahradit Google Play Music. Pokud chceš jako první vědět, kdy aplikace dorazí i k nám, přihlaš se na jejich stránce.Tak brzy to však nebude.

Domů
Sdílet
Diskuse