Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2018 16:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Majk Spirit má namířeno na Mars a chystá se umřít jako Elon Musk

HUDBA
Uložit Uložené

Tvrdí, že se cítí jako Starboy.

Majk Spirit už dříve avizoval, že v roce 2018 vydá další sólové album, kterým se bude snažit navázat na úspěch černého a bílého Ypsilónu. Zatím si nejsme zcela jisti, co můžeme očekávat, ale předpokládáme, že se Speezy bude pokoušet zaujmout i technickým posunem.

V posledních dnech plnil svůj instagramový profil příspěvky spojenými s kosmickou tématikou a používal hashtag Starboy. Dnes už víme, že se žádná výprava nechystá a zároveň se Majk Spirit nesnažil podporovat The Weekndův hit. Ve skutečnosti takto pojmenoval svou novou skladbu, která hned dostává i velmi vkusný vizuál.

O ten se postaral zahraniční režisér Brandon Lovera. Videoklip vznikal za velkou louží a pravděpodobně i na autentických místech s kosmickou tématikou. Speezy má na sobě i adekvátní oblek, čímž si vysloužil titul nejlépe oblečeného slovenského rapera za tento měsíc.

Domů
Sdílet
Diskuse