Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2018 10:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jak zní Ego, Smack, Pil C nebo Sergei Barracuda na jednom albu? Odpověď má Special Beatz

HUDBA
Uložit Uložené

Poslechni si ukázky všech skladeb z chystaného producentského projektu od Special Beatze.

Special Beatz vydá již brzy své debutové producentské album, na kterém budeme mít možnost slyšet jeho schopnosti v kombinaci s českými a slovenskými interprety podle jeho výběru. Ještě před zveřejněním tracklistu nám bylo do velké míry jasné, jakých jmen se dočkáme, ovšem přišlo i pár překvapení.

Ty však rozebereme v jiném článku, protože dnes se budeme věnovat zveřejnění všech ukázek jednotlivých tracků. Překvapeni budou hlavně ti, kteří očekávali, že Speciál postaví svůj projekt s názvem Barter výhradně na bangerech. A důkazů je hned několik, přičemž za všechny zmíníme Melancholii s Egem.

Special Beatz má za sebou několikaměsíční náročnou práci, protože dohadování se s interprety nikdy nebylo jednoduché. Patří mu tedy velká pocta, kterou můžeš vyjádřit například tím, že si zakoupíš originál, a to klidně už v předprodeji. Teď už ale samotný snippet.

Domů
Sdílet
Diskuse