Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2018 21:19
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Čistychov má na albu Rytmuse, Miky Moru, Yzomandiase nebo Strapa. Poslechni si všechny ukázky skladeb

HUDBA
Uložit Uložené

Legendární slovenský raper vydává sólo s názvem Yak Orol, kam si zavolal skoro 30 hostů.

Ano, my víme, že se Čistychov už stihl přejmenovat, ale s novou přezdívkou a pokusem zaujmout se neztotožňujeme natolik, že budeme raději používat jméno, na kterém jsme vyrůstali. Člen petržalského seskupení L.U.Z.A. a legendární skupiny Názov stavby se s tvorbou na delší dobu odmlčel a vrátil se až před několika měsíci. Začal velmi úzce spolupracovat s Mad Skillem a společně působí i pod stejným vydavatelstvím.

Pod tím vychází i avizované a dlouho očekávané Čistého album, které dostává název Yak Orol a nese 18 skladeb. Na těch najdeme až 24 různých hostů, přičemž někteří se stihli vystřídat hned vícekrát.

 

Příspěvek sdílený Čis T (@cistofficial),

Dnes jsme se dočkali i všech ukázek a vše nasvědčuje tomu, že se skutečně máme na co těšit. Datum vydání je naplánováno na druhou polovinu června, a tak budeme mít možnost většinu skladeb slyšet již na letních festivalech. Pak se Čistychov pravděpodobně přesune do slovenských a českých klubů. Které ukázky tě zatím zaujaly nejvíce?

Domů
Sdílet
Diskuse