Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2018 11:51
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Svět překvapil hlas Kim Čong-una. Přirovnávají ho k Johnnymu Deppovi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Severokorejský diktátor před západními médii často nemluví.

Summit mezi Donaldem Trumpem a Kim Čong-unem úspěšně proběhl. Kim Čong-un se sice v západních médiích objevuje často, avšak jeho projevy se na veřejnost pravidelně nedostávají.

Převážná většina z nás ho nikdy neslyšela mluvit, a proto byli po společném podepisování memoranda a následných vyjádřeních diktátora i Trumpa lidé překvapení. Hlas Donalda Trumpa rezonuje v našich hlavách neustále, jenže Kimův byl pro velkou část západního světa dosud neznámý. Na internetu sice existují nahrávky ze starých projevů, avšak Kim neměl nikdy podobnou velkolepou příležitost promluvit k lidem pomocí klasických médií ze západu. Lidé předpokládali, že Kim bude mít vysoce položený hlas, který nebude pasovat bezcitnému diktátorovi, ale opak byl pravdou.

Svět překvapil hlas Kim Čong-una. Přirovnávají ho k Johnnymu Deppovi
Zdroj: TASR/AP

Na sociálních sítích se hned roztrhl pytel s reakcemi na to, když Kim před novináři promluvil a vyprávěl o tom, jak důležitý krok Severní Korea i USA učinily. Namísto tenkého hlasu zaujal Kim hrubším a nízko položeným hlasem, který okamžitě inspiroval uživatele na internetu, aby ho komentovali a přirovnávali. Velká část z nich si hned myslela, že Kim bude určitě silný kuřák a možná i alkoholik.

Objevilo se množství zpráv o tom, jak sexy hlas má diktátor ve skutečnosti a pár lidí ho dokonce přirovnávalo ke hlasu Johnnyho Deppa. Názor si už musíš vytvořit sám, a tak si přehraj dvě níže přiložená videa a sám uslyšíš, jak Kim ve skutečnosti zní. Navzdory zajímavému hlasu však nesmíme zapomínat na to, že lidé v jeho zemi stále hladoví, nemají ani základní svobody a práva a končí v pracovních táborech, kde často umírají.

Domů
Sdílet
Diskuse