Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2018 10:00
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

10 ikonických outfitů Lil Peepa. Připomeň si unikátní styl oblíbeného interpreta

MÓDA
Uložit Uložené

Zpříjemni si čekání na pokračování Lil Peepova studiového alba jeho několika outfity.

Při příležitosti oznámení data vydání posmrtného alba Lil Peepa – Come Over When You’re Sober, Pt. 2 jsme se rozhodli zpříjemnit ti čekání na jeden z nejočekávanějších projektů letošního roku výběrem jeho deseti nejvíce ikonických outfitů. Najdeš mezi nimi zajímavé kombinace, v nichž vystupoval ve videoklipech, nebo jeho unikátní kreace na pařížském týdnu módy.

Balmain

Během loňského pařížského týdnu módy se Lil Peep objevil na přehlídce nové kolekce Balmain v luxusních vykládaných kouscích od francouzské renomované značky. Outfit v nevyčíslitelné hodnotě byl ve spojení s jeho charakteristickým lookem dechberoucí.

10 ikonických outfitů Lil Peepa. Připomeň si unikátní styl oblíbeného interpreta
Zdroj: Photo by Edward Berthelot / Getty Images

Benz Truck

Jednou ze skladeb, která ho představila širšímu publiku, byla záležitost Benz Truck. V doprovodném videoklipu vystřídal sice několik outfitů, ale to, díky čemu si ho rozhodně zapamatuješ už po prvním zhlédnutí, je jeho pestrobarevný kožich.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by long live gustav (@lilpeepangel_) on

Girls

Svou lásku k pestrobarevným kouskům vyjádřil již ve videoklipu ke skladbě Girls. Polokošile a kalhoty s barevnými bloky a ušanka ve výrazném odstínu představují jeden z nejzapamatovatelnějších outfitů z jeho videoklipů.

Haider Ackermann

Vrátíme se ještě na chvíli k pařížskému týdnu módy, kde se objevil i na prohlídce Haidera Ackermanna. Tu ovládl ve velkém stylu – v růžovém obleku s elegantní saténovou vestičkou a černými vyšívanými kozačkami. Mezi všemi zúčastněnými celebritami svým outfitem zaujal nejvíce.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by long live gustav (@lilpeepangel_) on

Day N Night

Na kalifornském festivalu Day N Night několik týdnů poté na to také vystoupil v odvážném růžovém outfitu. Vybíjená džínová vesta a kalhoty s nášivkami jsou perfektním spojením jeho goth inspirací a svébytné estetiky. Růžovou barvu měl Lil Peep obzvlášť rád, což dokazoval napříč celou svou kariérou.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by long live gustav (@lilpeepangel_) on

Rolling Loud

Na festivalu Rolling Loud vystoupil s kousky zobrazujícími jednu z jeho oblíbených animovaných postaviček – Hello Kitty. V outfitu opět převážila růžová barva a vybíjené doplňky. Punc punku zvýraznil také úzkými kostkovanými kalhotami.

MD/MA

Na pařížském týdnu módy ještě zůstaneme. Na show kontroverzního Ricka Owense přišel v chlapecky působícím outfitu s rozepnutou košilí a s kšiltovkou s názvem populární drogy. Kromě toho zde došlo k zapamatovatelnému momentu, kdy se z ničeho nic začal líbat s neobvyklou modelkou Lily Gatins.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by long live gustav (@lilpeepangel_) on 

The Brightside

Už ve videoklipu na skladbu Benz Truck v předchozích odstavcích sis mohl všimnout jednoho z jeho nejoblíbenějších outfitů, jehož nyjvýraznejším prvkem je malovaná kožená bunda s lebkou a jeho oblíbenými barvami. Look vtipně doplnil o beranici s kšiltovkou.

VLONE

Během show k jarní a letní kolekci od VLONE mohli fanoušci oči nechat na jeho impozantním koženém outfitu, ve kterém se prošel po přehlídkovém mole. Lil Peep byl na pařížském týdnu módy kromě toho také jedním z modelů italské značky Marcelo Burlon.

10 ikonických outfitů Lil Peepa. Připomeň si unikátní styl oblíbeného interpreta
Zdroj: Eva Al Desnudo

Awful Things

Jednou z jeho nejpopulárnějších skladeb je určitě Awful Things. Ve videoklipu ho můžeme sledovat jako nenapravitelného žáka, který se zpozdí na první hodinu v cool outfitu. Pruhovanou polokošili s prodlouženými rukávy a funky slunečními brýlemi sice hned na začátku vyměnil za stejnokroj, avšak tento jeho look do článku rozhodně patří.

Už za několik týdnů to bude přesně rok od jeho úmrtí a my si budeme vychutnávat novou hudbu, kterou po sobě stihl zanechat. Doufáme, že sis příjemně zavzpomínal na jednoho z nejoblíbenějších hudebníků současnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse