Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. července 2018 19:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Rosnička Yanet promluvila o rozchodu s přítelem, který se chce soustředit na Call of Duty

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Yanet Garcia nechová ke svému bývalému příteli žádné negativní pocity.

Zpráva o rozchodu zřejmě nejkrásnější rosničky na světě a profesionálního hráče Call of Duty zaujala tisíce lidí na internetu. Množství lidí nedokázalo pochopit, jak mohl Doug Martin svou přítelkyni opustit kvůli hraní počítačové hry, ale hráči věděli, kolik času trénink u profesionálního hraní vyžaduje.

Dvojice se poprvé setkala poté, co Doug spontánně přiletěl do Mexika a chtěl se s Yanet setkat po předchozí internetové konverzaci. Slovo dalo slovo a po setkání zanedlouho začal tříletý vztah. Yanet se na přibližně rok dokonce přestěhovala do New Yorku, aby mohla bydlet se svým přítelem, jenže po čase chtěla pokračovat v kariéře zpět v Mexiku, a tak svůj vztah udržovali na dálku.

Ani jeden z nich neměl dost času na toho druhého a nakonec to ukončil Doug, který bude zanedlouho hrát na velkém turnaji v Call of Duty a musí na to být stoprocentně připraven. Po pár dnech od rozchodu promluvila i samotná Yanet.

Doug měl hromadu prostoru ve svém videu, kde vysvětloval, jaká je Yanet skvělá a upřímná osoba, ale začínal mít pocit, že se oba vydávají rozdílným směrem. Rosnička proto v mexické show Hoy vyjádřila i své pocity. Vztah s Dougem označila za nádherný a přiznala, že rozchod z jeho strany nečekala. Momentálně je však se situací smířená a ve svém srdci si uchovala jen ty krásné vzpomínky, přestože ve vztahu na dálku to nebylo vždy růžové.

Prý Douga ani nijak neodsuzuje za rozhodnutí zaměřit se na Call of Duty, přeje mu mnoho úspěchů a věří, že turnaj vyhraje a konečně získá ocenění, po kterém tak dlouho touží. Doug se musel věnovat svým fanouškům na sociálních sítích a ona zase televizi i různým projektům, což jim výrazně ukrajovalo ze společného času.

Při dotazu, zda si umí představit, že se v budoucnu dají zpět dohromady, však rázně odpověděla negativně. Důvěřuje Bohu a má pocit, že si pro ni připravil něco jiného.

I když se oba rozešli, ty můžeš prozkoumat tvorbu Douga a zanedlouho mu fandit na turnaji v Call of Duty, zatímco za návštěvu stojí i profil samotné Yanet, kde se dozvíš více o její práci rosničky a spolupráci se známými značkami.

Domů
Sdílet
Diskuse