Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2018 17:17
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Spoluhráč Cristiana Ronalda nikdy podobný fotbalový stroj neviděl. Portugalec chodí na trénink dřív a odchází poslední

SPORT
Uložit Uložené

Portugalec nemá ve své fyzické kapacitě konkurenci.

Portugalský hráč Cristiano Ronaldo opět zažívá šťastné chvíle. Po problémech se španělským daňovým úřadem i prezidentem Realu Madrid přestoupil do Juventusu Turín a momentálně už naplno maká na trénincích.

Portugalsko vypadlo z mistrovství světa předčasně a Ronaldo mezitím absolvoval propagační cestu do Číny, odkud se vrátil s novými silami a motivací dominovat i v italské lize. Z Juventusu dokonce přestoupil Gonzalo Higuaín do AC Milán, takže Ronaldo bude mít na hrotu útoku dostatek prostoru na to, aby ničil jednoho soupeře za druhým.

Odjakživa se mluvilo o tom, že Ronaldo tráví tréninkem nekonečné hodiny, díky čemuž to dotáhl až ke třem vítězstvím v Lize mistrů po sobě. Hráči Juventusu však očividně nečekali, že Ronaldo bude tak makat i v Itálii, kde často hráči po přestupech pomyslně o pár let omládnou.

Spoluhráč Douglas Costa se v rozhovoru pro 9SportPro vyjádřil, že ho šokovala pracovní morálka portugalské superhvězdy.

Prý není možné trénovat jako Ronaldo, protože když hráči přicházejí na trénink, Cristiano už dře, zatímco po oficiálním konci tréninku se Ronaldo nikam nechystá a pracuje i nadále. Costa nikdy v životě neviděl podobného hráče, a tak se v nové sezoně Serie A očividně máme na co těšit.

 

Domů
Sdílet
Diskuse