Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2018 11:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pastor má na vedlejším sedadle Glock a v autě se mu střídají kamarádi, zákazníci i Daisy Lee

HUDBA
Uložit Uložené

Ze všech českých interpretů předvádí aktuálně největší progres právě ostravský Pastor z Azurit Kingdom.

Všichni již víme, že za pár týdnů vydá Sergei Barracuda své další sólové album s názvem Pouliční ekonomická 3. Všechny důležité informace se dozvíš v tomto článku.

Nyní pojďme k jeho kolegovi ze skupiny Pastorovi, kterému se daří minimálně stejně dobře. Před pár měsíci vydal autentickou věc Crime Story, kde poodhalil svůj kriminální příběh. Dnes jsme se dočkali dalšího vizuálu k novince Love X Soud.

S čistým svědomím můžeme tvrdit, že Pastor zaznamenal ve své tvorbě velký krok vpřed, a to v první řadě hudebně. Nebojí se zapracovat s hlasem a zpívané refrény mají v jeho případě ještě o něco silnější význam. Téma se opět týká toho, co v posledních letech žil a opět musíme pochválit videoklip.

Na první pohled se může zdát, že jde o jednoduché zpracování, ale pokud se lépe zadíváš, slibujeme ti, že i v jednom záběru na přední sedadla auta najdeš hlubší příběh. O režii se postaral Jiří Mucha aka Morelo a hudební produkci doplnil Willy Vynic.

Nám zbývá jen doufat, že Pastor v aktivitě nepoleví ani v následujících měsících a ještě před společným albem AK přijde jeho sólo. Rádi se však necháme překvapit a ty si už vychutnej novinku.

Domů
Sdílet
Diskuse