Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2018 12:33
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Elon Musk v nejnovějším rozhovoru kouří trávu a popíjí whisky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Miliardář zkusil marihuanu podruhé v životě a hovořil o vývoji lidstva, Tesle, umělé inteligenci i Číně.

Miliardář Elon Musk je vnímán jako člověk z lidu a možná i trochu blázen se zajímavou vizí světa. Pravidelně nás zásobuje svými vynálezy a nejvíce se ve světě proslavil jako majitel společností Tesla či SpaceX pracujících na vývoji různých více či méně reálných technologických novinek.

Tentokrát však svět překvapil úplně jinak a aktualitou žije celý internet. Před pár hodinami se totiž objevil ve známé americké show Joeho Rogana, v níž více než dvě hodiny odpovídal na otázky týkající se jeho práce, firmy Tesla, umělé inteligence i vize o lidstvu jako takovém.

Marihuanová cigareta začíná hořet přibližně v čase 2:10:00.

Moderátor v závěru natáčení nabídl svému hostu jointa. Elon Musk neodmítl a potáhl si s komentářem, že jde o jeho druhou zkušenost s marihuanou. Rozhovor zvládl bez problémů dokončit a dal si i sklenicí whisky, čímž možná ještě o něco více prolomili s Roganem bariéry. Kontroverzní podnikatel samozřejmě přinesl do studia i svůj slavný plamenomet a ukázal, jak funguje.

Elon Musk v nejnovějším rozhovoru kouří trávu a popíjí whisky
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Joe Rogan (@joerogan),

Domů
Sdílet
Diskuse