Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2018 8:43
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Řidič Uberu byl tak opilý, že se zákazník z letiště radši odvezl sám

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL
Uložit Uložené

Nebezpečná situace zákazníka nezaskočila.

Využívání moderní sdílené ekonomiky ukrývá i nebezpečí. Ind Surya Oruganti si pomocí mobilní aplikace Uber objednal taxík na mezinárodní letiště v Bengaluru, protože se chtěl pohodlně dostat domů, jenže po příjezdu auta na místo byl překvapen.

Za volantem neseděl muž, který byl přiřazen k profilu v aplikaci, ale auto bylo stejné a pasovala i poznávací značka, tak Surya usoudil, že se přece jen nechá odvézt.


Po pár sekundách mu však došlo, že by řidič na silnicích neměl co hledat. Neznámý muž za volantem byl očividně opilý, a proto Surya raději zasáhl.

Přikázal řidiči, aby zastavil, pak si přesedl za volant a domů se jednoduše odvezl sám.

Na památku si udělal i fotku se spícím opilým řidičem na sedadle spolujezdce, přičemž svůj příběh po příchodu domů přidal na oficiální Twitter profil Uberu.

Doporučeno
Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže Test nealko alkoholu ze supermarketu: Suchej únor zvládneš hladce, pokud miluješ víno. Ostatní mohou mít potíže 11. února 2024 8:00

Zástupci společnosti se mu ozvali až po 20 hodinách a namísto snahy vyřešit problém mu vzkázali, že by nikdy neměl řídit auta řidičů, protože tak ohrožuje svou bezpečnost.

Později Uber řidiče odstranil ze své aplikace a začal interní vyšetřování, přičemž společnost uvedla, že v případě potřeby předá celou záležitost do rukou policie.


Domů
Sdílet
Diskuse