Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2018 13:08
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Alexander Wang a UNIQLO spolupracují na společné kolekci cenově dostupného spodního prádla pro muže i ženy

MÓDA
Uložit Uložené

Kolekce poputuje do prodeje už 9. listopadu.

Jeden z nejprestižnějších módních návrhářů současnosti Alexander Wang spojil síly s oblíbenou značkou cenově dostupného oblečení UNIQLO na kolekci spodního prádla s technologií Heattech.

Tu má značka patentovanou a její výhoda spočívá  v tom, že udržuje tělo v ideální teplotě a v suchu během extrémních podmínek. V kolekci světově uznávaného návrháře se dočkáme jak pánských, tak i dámských kousků.

Body, trička, legíny, podprsenky a boxerky se budou nést v tlumených přírodních barvách a ve Wangově oblíbeném odstínu – neonově zelené. Jedná se již o druhou vzájemnou spolupráci, přesně po deseti letech od jejich první společné kolekce.

Záběrů na samotné kousky a případného lookbooku bychom se měli dočkat již brzy, protože kolekce poputuje do prodeje už za měsíc – 9. listopadu. Ceny jednotlivých produktů se pohybují v rozmezí přibližně od 390 do 900 korun.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) on

Domů
Sdílet
Diskuse