Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2018 8:48
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Za Black Panthera 2 se zřejmě znovu postaví Ryan Coogler a natáčet by se mohlo začít již koncem roku 2019

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Líbila se ti Cooglerova první část?

I když se pochopitelně Black Panther nezamlouval úplně každému, o jeho úspěchu nepochybuje snad nikdo. Na našem webu jsme ještě v létě psali, že se snímku podařilo umístit ke dvěma dalším filmům (Star Wars: The Force Awakens a Avatar), které v amerických kinech dokázaly vydělat více než 700 milionů dolarů.

Kromě toho se stal Panther historicky nejtweetovanějším filmem (v březnu 2018 byste o filmu našli přibližně 35 milionů tweetů). Někdo by mohl takovou věc považovat za drobnost, ale v moderní době sociálních sítí to o něčem snad vypovídá. Ano, T'Challovi (Chadwick Boseman) a jeho nádherné Wakandě se podařilo zaujmout davy.

Za Black Panthera 2 se zřejmě znovu postaví Ryan Coogler a natáčet by se mohlo začít již koncem roku 2019
Zdroj: Marvel Studios/Disney

Vrátí se ale k druhé části její původní režisér Ryan Coogler? Tato otázka se po premiéře honila hlavou fanoušků po celém světě.  „Rozhodně chceme, aby se Ryan vrátil zpět, a momentálně na tom aktivně pracujeme,“ prohlásil koncem dubna prezident Marvelu Kevin Feige. A od té doby nikdo o jeho návratu příliš nepochyboval.

Svůj zájem o pozici režiséra i scenáristy podle zdrojů blízkých The Hollywood Reporter potvrdil i samotný Ryan Coogler, který by měl scénář k dvojce napsat v průběhu dalšího roku.

Začátek natáčení se odhaduje buď na konec roku 2019, nebo začátek roku 2020. Studio se však k tomuto kroku ještě oficiálně nevyjádřilo a Coogler také ne, ale věříme, že tak již brzy učiní.

Za Black Panthera 2 se zřejmě znovu postaví Ryan Coogler a natáčet by se mohlo začít již koncem roku 2019
Zdroj: Marvel Studios/Disney

Podle předběžných informací by si ve filmu mohl zahrát i Donald Glover, jehož většina diváků zná ze seriálu Atlanta nebo z nedávného Solo: Star Wars Story, kde si střihl roli známého pašeráka Landa Calrissiana. Zatím však není nic jisté.

Objevily se ale také zvěsti, že bychom v pokračování mohli vidět i mrtvého zloducha Erika Killmongera a zájem také projevil i herecký představitel Michael B. Jordan. Otázkou zůstává, zda půjde o sérii flashbacků, nebo bude postava jakýmsi způsobem oživená (Avengers 4 snad napoví více). Co tipuješ ty?

Domů
Sdílet
Diskuse