Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2018 18:25
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Do konce roku si PUBG zahraješ i na PS4

TECH
Uložit Uložené

PlayStation na svém blogu potvrzuje, že od 7. prosince bude oblíbená multiplayer hra dostupná na PS4.

Už pár dní se v hráčském světě polemizuje o tom, že by měla být oblíbená multiplayer hra PUBG konečně dostupná i pro majitele konzole od Sony. Dnes však společnost na svém blogu tuto informaci oficiálně potvrdila a zveřejnila i datum spuštění, které je naplánováno na 7. prosince. Původně jsme se měli dočkat PS verze již dříve, ale vývojáři nechtěli nasazovat do praxe hru, která obsahuje bugy. Na rozdíl od kolegů z Microsoftu.

Majitelé PlayStation 4 už na svých zařízeních mají možnost vidět i upoutávku, protože dnes byly zároveň spuštěny předobjednávky ve čtyřech placených verzích. Tento krok byl pochopitelně jen otázkou času, jelikož úhlavnímu konkurentovi Fortnite se daří více než dobře. Otázkou však je, jak se PUBG popere s bezplatným konkurentem.

Jen pro doplnění, k dispozici budou všechny klasické i arkádové módy a tři mapy – Erangel, Miramar a Sanhok. Do komentářů nám dej určitě vědět, jestli se chystáš vyměnit svůj počítač za konzoli.

 

Domů
Sdílet
Diskuse