Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2018 10:50
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pokračování beefu Kanye West vs. Drake: Více ochranky a zapojení Kim Kardashian a Ariany Grande

HUDBA
Uložit Uložené

Jeden z největších beefů má pokračování. Odpoví i Champagne Papi?

Ještě před tím, než přejdeme k sumarizaci beefu, máme zde nové informace týkající se konfliktu mezi Drakem a Kanyem Westem. Iniciátorem byl právě druhý jmenovaný společně s Pushem ještě v první polovině roku, kdy uveřejnili na albu Daytona informaci o tom, že Drizzy má utajené dítě.

Po sérii disstracků vše utichlo na pár měsíců a vše nyní zpět otevírá Ye, který si v závěru minulého týdne uletěl na svém Twitteru mnohem více, než by bylo zdrávo.

Svému aktuálnímu soupeři věnoval přibližně 150 příspěvků, v nichž ho nejprve žádal o omluvu a následně konstatoval, že je mise splněna, neboť mu Drake zavolal. Pár minut nato už bylo opět všechno jinak a Kanye West tvrdil, že mu v telefonátu vyhrožoval a bojí se o svou rodinu.

I když je velmi nepravděpodobné, že člověk jako Champagne Papi by měl důvod něco podobného komukoliv říkat, do dění se pro jistotu zapojila i Kim Kardashian, která se pochopitelně postavila na stranu svého manžela.

Takže jsme se vlastně dočkali podobného scénáře, jako když Janette Drapáková  hájila facebookovým příspěvkem svého manžela poté, co ho Rytmus použil v jednom z přirovnání. Drake namísto toho, aby si stěžoval na internetu, udělal o něco razantnější krok a pro jistotu výrazně posílil svou ochranku v Hidden Hills.

Včera se nám ještě jednou připomněl i samotný Kanye, který tentokrát sdílel příspěvek Ariany Grande. Ta v něm psala, že i přesto, že se dva dospělí muži hádají, ráda by připomněla, že společně s Miley Cyrus vydávají nové skladby. Nuže, komentář dlouholeté hlavy GOOD Music už asi nikoho nepřekvapí. Ye opět ukázal své sebevědomí a zpěvačce naznačil, aby se uklidnila.

Domů
Sdílet
Diskuse