Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2018 12:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ubíjí tě hlučné rodinné sešlosti, tvá máma neumí fotit a táta špatně vidí? Máme řešení!

REFRESHER
Uložit Uložené

Ve spolupráci s Freshlabels jsme si pro tebe připravili video, které tě inspiruje při poslední vlně nákupů vánočních dárků.

Pokud ještě stále nemáš nakoupené vánoční dárky, tak se nemusíš stresovat, protože určitě patříš do skupiny lidí, která si umí poradit v každé situaci. A pokud náhodou ne, máme pro tebe pár dobrých rad, jak nejbližší obdarovat tak, abys naplnil očekávání a zároveň nemusel sáhnout příliš hluboko do peněženky.

Ve spolupráci s Freshlabels jsme si pro tebe připravili krátké video, v rámci kterého jsme se s moderátory Martinem a Kateř vybrali přímo na prodejnu. Oba vybrali mnoho dobrých, praktických a zároveň univerzálních dárků pro každého člena rodiny, takže si na své přijde opravdu každý.

Pokud se chceš vyhnout nakupování oblečení, ve Freshlabels máš možnost vybrat si z kvalitní drogerie, množství doplňků a záchranných balíčků na všechny různé situace. Zároveň jsme navštívili i vedlejší prodejnu s batohy, kde najdeš široký výběr nejprestižnějších a ikonických značek.

Jak navíc webové stránky uvádí, objednávky došlé do středy 19. 12. do 12:00 budou doručeny v rámci ČR do Štědrého dne.

Domů
Sdílet
Diskuse