Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2018 14:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Pitbull svým coverem zničil legendární skladbu Toto - Africa. Směje se mu celý internet

HUDBA
Uložit Uložené

Soundtrack k filmu Aquaman obsahuje i obrovskou pohromu.

Množství z nás zřejmě vyrůstalo u starých skladeb z 80. či 90. let, které doma hrály našim rodičům. Jednou z legendárních písniček je nepochybně i Toto - Africa. Vyšla v roce 1982 a navzdory svému věku patří dodnes mezi skladby, které se neztratí na žádné party a přinášejí lidem nostalgické pocity.

Nezáleželo na tom očividně tvůrcům soundtracku k filmu Aquaman. Nejenže si půjčili refrén oblíbené písničky, ale poprosili Pitbulla, aby k ní nahrál celý cover s názvem Ocean to Ocean. Společně se zpěvačkou Rheou vymysleli nový text, ale cover se nepodařilo vytvořit tak, aby si ho dnešní generace zamilovala.

Namísto toho si Pitbull nadělal ostudu. I když v minulosti párkrát trefil hřebík na hlavičku a svými spolupracemi ovládal hitparády, tentokrát se mu lidé na Twitteru vysmívají. Nejenže zničil kultovní skladbu, ale ještě se tváří, jako kdyby za poslední dobu nevyšla lepší hudba.

To, co opět vymysleli zástupci studia DC, se tedy u lidí s pochopením příliš nesetkalo. Ve svých příspěvcích porovnávají, kdo nazpíval soundtrack k filmům jako Black Panther či Venom s výkonem Pitbulla pro Aquamana. Koneckonců, vyslechni si skladbu sám.

Internet si skladbu očividně nezamiloval




Domů
Sdílet
Diskuse