Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2018 10:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B chybí, když ji Offset demoluje penisem. Může se k ní vrátit, ale pokud ji podvede, zaplatí jí 10 milionů dolarů

HUDBA
Uložit Uložené

Co říkáš na tento nápad?

Zahraniční internet v posledních pár týdnech žil i vztahovou krizí slavného manželského rapového páru – Cardi B a Offset. Raper z Migos je známý milovník žen, který i navzdory vztahu pokračoval v polygamii, což se pochopitelně jeho polovička časem dozvěděla. Její reakce byla jednoznačná, fanouškům dala prostřednictvím sociálních sítí vědět, že je konec.

Tehdy si pravděpodobně Offset uvědomil vážnost situace a po pár dnech od prohlášení své manželky přidal na svůj Instagram video, kde litoval všechno, co udělal. Cardi zároveň poprosil, aby se k němu vrátila s tím, že se změní a bude z něj zodpovědný muž. Učinil tak během jejího nedělního koncertu, který přerušil obrovskou nadílkou růží a upřímným proslovem před očima tisíců fanoušků.

Raperka si nechala pár dní na rozmyšlenou a vše nasvědčuje tomu, že budou rodiče společného dítěte opět spolu. Offset totiž Cardi nabídl kromě poctivosti i finanční odměnu v případě, že by ji přece jen znovu podvedl. Podle dostupných informací ze zahraničních médií se dohodli na deseti milionech dolarů.

Do komentářů nám určitě napiš, jak vnímáš tento krok a zda byste se dokázali s tvou polovičkou dohodnout na něčem podobném.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OFFSET (@offsetyrn),

Návrat už avizuje i Cardi, která v rámci své nové záliby, kterou je natáčení ASMR videí, prozradila, že jí chybí, když ji Offset ničí svým penisem. Chce ho mít v sobě, v krku, a tak podobně. Dozvěděli jsme se to prostřednictvím live streamu na oficiálním Instagramu a prohlédnout si ho můžeš i ty.

Domů
Sdílet
Diskuse