Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2019 11:53
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Největší taneční festival ve střední Evropě Beats for Love avizuje bohatý line-up a velké změny

HUDBA ČESKO
Uložit Uložené

4 dny, 13 pódií a přes 400 interpretů. I takový bude následující ročník Beats for Love.

Hlavně během festivalové sezóny má Česko a Slovensko hned několik výhod spojených s polohou v srdci Evropy. V našich a okolních zemích se totiž pravidelně organizují nejlepší a největší hudební svátky pod širým nebem. Úctyhodná je také jejich rozmanitost v žánrech. Na své si tedy přijde opravdu každý a nejlepší na tom je, že nás vždy návštěvou poctí i obrovská hudební jména.

Už teď se nemůžeme dočkat i festivalu Beats for Love, který se bude konat 3.–6. července v Ostravě. Tak jako každý rok, i tentokrát se můžeš těšit na našlapaný multižánrový line-up plný hvězd, přičemž už organizátoři stihli oznámit první reprezentanty elektronické scény.

Během čtyř dní se na 13 pódiích představí více než 400 interpretů, takže si na své přijde úplně každý. Festival zároveň přichází s další novinkou, kterou je kompletní změna vizuální identity. Odteď je víc fresh a ještě úže koresponduje s celkovou myšlenkou Beats for Love.

Domů
Sdílet
Diskuse