Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2019 15:59
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Aquaman dostane hororový spin-off. Uvidíme v něm i Arthura nebo Meru?

Aquaman dostane hororový spin-off. Uvidíme v něm i Arthura nebo Meru?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Studio Warner Bros. pracuje na dalším filmu ze světa krále Atlantidy. Jeho název je The Trench.

Počáteční přípravy pro pokračování Aquaman byly sice oznámeny ještě před samotnou premiérou snímku, ale po obrovském úspěchu v kinech, díky kterému se stal král Atlantidy nejúspěšnějším DC filmem vůbec, už nebylo pochyb o tom, že dvojka určitě bude. Koneckonců, naposledy jsme tě informovali, že studio už na sequelu poctivě maká a režisér James Wan čeká na ten správný scénář.

Jak se ale nyní ukázalo, dvojka Aquamana by rozhodně neměla být jedinou komiksovkou z podmořského světa, kterou uvidíme na velkém plátně. Podle magazínu The Hollywood Reporter totiž studio pracuje i na Aquamanově spin-offu s názvem The Trench. Mělo by jít o horor s nižším rozpočtem, přičemž jeho příběh se bude soustředit právě na nebezpečnou rasu zvanou Trench, která v Aquamanově sólovce například napadla Arthura a Meru.

Aquaman Spinoff
Aquaman Spinoff Zdroj: Warner Bros.

O příběhu nevíme prakticky nic, takže je sporné, zda tyto bytosti budou vlastně představovat hlavní postavy. Klidně se můžeme dočkat příběhu, ve kterém skupinka lidí narazí na jejich království a dojde tak ke konfliktu. Proslýchá se však, že inspirací pro The Trench by měly být kultovní horory spisovatele H. P. Lovecrafta. Ve filmu údajně neuvidíme žádné hlavní postavy z Aquamana.

K napsání příběhu byl najat Noah Gardner (asistoval na filmech Mission: Impossible – Ghost Protocol a Super 8) společně s Aidanem Fitzgeraldem (producent kraťasu Revolver a asistent  výroby Beyond Paradise) a o produkci se postará Peter Safran (série The Conjuring) i James Wan. Na další informace si musíme ještě počkat.

Domů
Sdílet
Diskuse