Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2019 11:42
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Apex Legends rozdalo už více než 16 tisíc banů za cheatování

TECH
Uložit Uložené

Ne všichni hráči přistupují k hraní čestně.

Apex Legends je aktuálně hrou, která na sebe strhává nejvíce pozornosti. Za první týden získala více než 25 milionů hráčů. Bohužel, stejně tak jako u jiných populárních her, i zde je nezanedbatelné množství cheaterů, kteří se snaží běžné herní mechaniky nějak obejít.

Doposud bylo v rámci hry zabanováno z důvodu cheatování více než 16 tisíc herních účtů. Někomu se toto číslo může zdát velké, na druhou stranu je potřeba si uvědomit, kolik hráčů aktuálně pobíhá po všech platformách hry a toto číslo se vám hned bude zdát o něco příznivější.

Cheaterů je pravděpodobně ale víc, Apex Legends totiž nenabízí možnost nahlásit hráče přímo uvnitř hry. Musíte hru zavřít, následně otevřít formulář na webové stránce a tam zadat patřičné informace. Z toho lze usoudit, že některým hráčům tento způsob ani nestojí za námahu.

Studio Respawn, stojící za hrou, už dalo hráčům slib, že tuto možnost do hry přinesou co nejdříve.

Domů
Sdílet
Diskuse