Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2019 13:16
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Rami Malek vyhrál Oscara a pak s ním spadl z pódia. Museli ho i ošetřovat

FILMY A SERIÁLY OSCAR
Uložit Uložené

Herec neodhadl situaci a skončil na zemi.

Předávání Oscarů ovládla nejen Lady Gaga, ale i Rami Malek. Velký sympaťák získal sošku pro nejlepšího herce v hlavní roli a ve své řeči poděkoval všem lidem ve svém životě.

Na úplném konci proslovu téměř rozplakal svou přítelkyni Lucy Boynton, ale Rami skoro zaplakal i sám. Když totiž po skončení ceremonie scházel z pódia směrem k sedadlům pro publikum, neudržel rovnováhu a spadl i se soškou.

Rami Malek vyhral Oscara a potom s ním spadol z pódia. Ošetrovať ho museli v nemocnici
Rami Malek vyhral Oscara a potom s ním spadol z pódia. Ošetrovať ho museli v nemocnici Zdroj: Kevin Winter/Getty Images

Okamžitě k němu přiběhli kolegové, posadili ho na židli a pro jistotu zavolali i zdravotníky, kteří Ramiho zkontrolovali a ošetřili, jestli se mu náhodou nestalo něco vážnějšího.

Herec byl později přesunut do zákulisí, kde na něj objektivy fotoaparátů výhled neměly, ale zanedlouho už poskytoval rozhovor pro média, takže se mu naštěstí nic nestalo.

Samotný pád zachytilo jen několik fotografů, díky kterým však víme, že se Rami snažil za každou cenu udržet sošku co nejvýše, aby ji náhodou pár minut po výhře nerozbil.

Domů
Sdílet
Diskuse