Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2019 11:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Obyčejný muž si oblékl ty nejhorší outfity a přesto se stal hvězdou Fashion Weeku v Londýně

MÓDA FASHION WEEK MÓDA
Uložit Uložené

V dnešním světě módy existuje už jen málo pravidel.

Skupina britských youtuberů z kanálu The Zac and Jay Show se rozhodla propašovat svého kamaráda Maxe na londýnský Fashion Week. Jedna z nejprestižnějších módních show na celém světě obvykle přivítá významné osobnosti módního průmyslu, ale Max se tam neplánoval dostat zadními dveřmi.

S kamarády zajel do Primarku, nakoupil si tam ty nejhorší možné kousky a vydal se do ulic. První den zaujal pozornost několika fotografů, když se procházel po ulici a obíhali ho kamarádi, kteří v ostatních fotografech vzbudili podezření, že jde o talentovaného modela.

Na chvíli potom Max pózoval, ale úspěch se dostavil až druhý den. Oblékl se do ještě bizarnějšího outfitu, kolem krku měl plastovou ochrannou bublinu z běžné kartonové krabice, na rukou růžové latexové rukavice a do růžové sladil všechny své kousky.

Zaujal mnohem větší množství fotografů, což mu umožnilo účastnit se Fashion Weeku a v první řadě sledovat prestižní přehlídky. A Maximus Bucharest z Bukurešti, jak ho youtubeři nazvali, zřejmě v modelingu ještě neskončil.

Domů
Sdílet
Diskuse