Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2019 9:51
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Papežovo Lamborghini putuje do Česka! V loterii jej vyhrál Vladislav N. z Pardubicka

TECH
Uložit Uložené

Výherci gratulujeme.

Možná si ještě pamatuješ, jak na konci roku 2017 obdržel papež František zbrusu nové Lamborghini Huracán LP580-2 upravené na míru. Velkorysý dar v bílé barvě se zlatým lemováním po vzoru vatikánské vlajky se tehdy hlava církve rozhodla využít pro charitativní účely.

Doporučeno
Vyzpovídali jsme nového majitele papežova Lamborghini: Věřící nejsem. Že mi lidi budou závidět, je mi jedno Vyzpovídali jsme nového majitele papežova Lamborghini: Věřící nejsem. Že mi lidi budou závidět, je mi jedno 8. března 2019 12:11

Unikátní vůz se sice vydražil za 861 575 dolarů (takřka 20 milionů korun), ale jeho nový majitel se rozhodl, že jej také poskytne k dobročinným účelům. 

Papežské Lamborghini se rozhodl darovat vítězi v loterii. Vybrané peníze ze zakoupených lístků následně putovaly sirotkům, dětem bez domova a nemocné mládeži.

Jeden tiket si mohl kdokoli na světě skrze server Omaze pořídit za 10 dolarů. K dispozici byly ale i lístky v hodnotě až 5000 dolarů. Jedním z přispěvatelů byl i Vladislav N. ze Skutče v Pardubickém kraji. S možností výhry zřejmě ani nepočítal a chtěl jen přispět na charitu, ale jednoho dne mu do mailové schránky přišlo překvapivé upozornění. 

Papežovo Lamborghini putuje do Česka! V loterii jej vyhrál Vladislav z Pardubicka
Papežovo Lamborghini putuje do Česka! V loterii jej vyhrál Vladislav z Pardubicka

V loterii byl jeho desetidolarový lístek vylosován a stal se držitelem papežem podepsaného a požehnaného Lamborghini Huracán LP580-2. Nemohl uvěřit svým očím. Jak se ale přesvědčil přímo na serveru Omaze, skutečně se stal výhercem. Nyní jej čeká slavnostní předání, cesta do Vatikánu a osobní audience u papeže. Nám nestačí než pogratulovat. 

Domů
Sdílet
Diskuse