Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2019 13:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Haha Crew a Ego dvoria ženám a vydávajú spoločnú ódu pre nežné pohlavie

HUDBA
Uložit Uložené

Haha Crew a Ego remixujú Bluefaceove Thotiana.

Aj keď Medzinárodný deň žien máme pre tento rok za sebou, chalani z Haha Crew a Ego si ho ešte pripomínajú novou skladbou. Možno ide v skutočnosti o náhodu, no ešte počas posledných pár dní sa im podarilo v rámci stretnutia v štúdiu nahrať remix na aktuálne veľmi populárnu záležitosť Thotiana od mladého amerického talentu Blueface.

Originál uzrel svetlo sveta ešte v minulom roku a v tom aktuálnom sa dostal aj na autorov druhý mixtape. Zároveň sme sa ešte dočkali jeho vlastného remixu s YG a Cardi B, čo na popularite výrazne pomohlo. 

Okrem Ega rapujú na zatiaľ jedinej slovenskej verzii aj všetci traja reprezentanti za FCK THEM a ide o ódu pre ženy vo freestyle verzii. Dozvieš sa však napríklad aj o Zayových preferenciách internetových prehliadačov a ako by znel Ego, keby v svojej tvorbe zapájal prvky spevu. 

Domů
Sdílet
Diskuse