Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. března 2019 14:14
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Will Smith se v úžasném traileru pro Aladina konečně ukazuje jako skvělý džin

Will Smith se v úžasném traileru pro Aladina konečně ukazuje jako skvělý džin
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Aladin od Guye Ritchieho vypadá skvěle.

Disney po menším fiasku s odhalením modrého Genieho (džina) v podání Willa Smithe hasilo oheň debutovým teaserem na Frozen 2. Guy Ritchie a spol. si však řekli, že prostě neukázali Smithovu postavu v nejlepším světle a zřejmě ani s dokončenými efekty. V každém případě, jednoduše nepůsobil dobře. To se však mění dnešním skvělým trailerem.

Ritchieho máme v redakci velmi rádi a Disney si bylo zřejmě vědomo, že jeho Král Artuš je jen kritiky nepochopená pecka, která nikdy neměla propadnout. Své kouzlo přenese i do Aladina a jak ukazuje nejnovější trailer, nevyhneme se ani muzikálovým číslům (vůbec nevypadají špatně).

O hudbu se postarali Benj Pasek a Justin Paul (La La Land) společně Alanem Menkenem, který ji vytvořil pro animovaný originál z roku 1992. Navíc, chemie mezi postavami funguje na výbornou a já osobně chci rovnou vidět i oznámení, že bude dvojka.

Smith si roli evidentně užívá a představuje se v mnohem lepším světle než naposledy. Více prostoru dostává i Jasmína (Naomi Scott), samotný Aladin (Mena Massoud) a vidíme i více Džafara. Nevím, jak vy, ale v mých očích začínají všechny ty postavy vypadat čím dál líp. A ani to nevypadá tak, že nás od premiéry dělí už jen něco přes dva měsíce.

Připomeňme si, že v příběhu Aladina hlavní hrdina lampu využije k tomu, aby se dostal k princezně Jasmíně. Po jejím srdci ale touží i zrádný čaroděj jménem Džafar, kterého si ve snímku zahraje Marwan Kenzari.

Kromě výše vypsaných jmen ve filmu uvidíš herce jako Billy Magnussen, Nasim Pedrad, Numan Acar, Navid Negahban a další. Česká premiéra je aktuálně naplánovaná na 23. května 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse