Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. března 2019 13:50
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Tony Stark se vrací na Zemi! Velkolepý trailer pro Avengers: Endgame je příslibem emotivní blockbusterové rozlučky

Tony Stark se vrací na Zemi! Velkolepý trailer pro Avengers: Endgame je příslibem emotivní blockbusterové rozlučky
Zdroj: Disney/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Připravte se, bude to obrovské!

Jen pár dní po premiéře Captain Marvel láká Marvel Studios rovnou na Endgame. Kostky jsou v tomto případě vrženy a Feigeho a spol. už nic nedrží v šachu. Mohou se v reklamní kampani naplno odvázat a ukázat i Captain Marvel. Tu však vidíme pouze na konci traileru a stále toho moc nenamluví.

Jak nám tvůrci slibovali, tak i činí. Z filmu opravdu hodně neukazují a snaží se nejít dál než za úvodních 15 minut. I tak však dokáží vytvořit neuvěřitelný hype. Vidíme Hawkeye, který v sobě dusí ohromnou nenávist, zrzavou Black Widow, odhodlaného Tonyho Starka a další přeživší hrdiny.

Všichni jsou zřejmě ochotni dát do posledního boje všechno a celé to působí nesmírně osudově a epicky. Endgame bude nepochybně největším filmem všech dob a budou o něm mluvit i tví prarodiče (alespoň v USA to tak bude).

Pokud se zajímáš o další informace, teorie a podobně, klikej na toto vlákno, respektive na články zde, zde, zde nebo zde.

Režírují opět Joe a Anthony Russovi podle scénáře od Christophera Markuse a Stephena McFeelyho (Winter Soldier, Civil War, Infinity War).

Snímek by ve finále mohla mít i 3 hodiny. Premiéra se uskuteční 25. dubna 2019.

Tony Stark sa vracia na Zem! Veľkolepý trailer pre Avengers: Endgame je prísľubom emotívnej blockbusterovej rozlúčky
Tony Stark sa vracia na Zem! Veľkolepý trailer pre Avengers: Endgame je prísľubom emotívnej blockbusterovej rozlúčky Zdroj: Marvel Studios

Domů
Sdílet
Diskuse