Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2019 16:36
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Čarodějnice Sabrina se v traileru pro druhou sérii koupe v krvi a mávnutím ruky láme vazy nepřátel

Čarodějnice Sabrina se v traileru pro druhou sérii koupe v krvi a mávnutím ruky láme vazy nepřátel
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Krásná a nebezpečná. Taková je Kiernan Shipka alias Sabrina.

První sérii novodobé Sabriny náš kolega z redakce ohodnotil slušnými 7/10, sledování seriálu si užil a ve světě Chilling Adventures of Sabrina vidí velký potenciál. Stylový a svěží trailer k druhé sérii jeho slova rozhodně potvrzuje a zdá se, že čarodějnické univerzum s něžnou i nebezpečnou Kieran Shipka má stále co nabídnout.

Líbila se ti na první sérii Chilling Adventures of Sabrina mystická dobrodružství, temná kouzla, ale užil sis i teenagerská témata? V tom případě budeš s pokračováním více než spokojen.

Upoutávka při poukázání na tajemná zákoutí Sabrinina života ve spojení se skladbou Cherry Bomb od kapely The Runaways dokáže navnadit i diváky, kteří se seriálem ještě neměli tu čest.

Po 11dílné první sérii nás čeká zkrácena druhá série s 10 díly. V nich bude poloviční smrtelnice a poloviční čarodějka Sabrina zkušenější a smrtonosnější, o čemž svědčí i výše přiložené záběry.

V hlavní roli seriálu opět uvidíme skvělou Kiernan Shipka a dále se objeví herci a herečky jako Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Richard Coyle či Ross Lynch. Pokračování Sabrininých dobrodružství a její dospívání budeš moci prostřednictvím Netflixu sledovat již od 5. dubna 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse