Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. března 2019 16:33
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Zabiják John Wick vraždí v krvavém traileru hordy nepřátel pomocí nožů, katany i střelných zbraní

Zabiják John Wick vraždí v krvavém traileru hordy nepřátel pomocí nožů, katany i střelných zbraní
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Už ať je to tady!

Tvůrci 3. části stylové akční jízdy s Johnem Wickem nám během úterý a středy prostřednictvím několika krátkých videí (pro jejich zhlédnutí viz Instagram účet filmu) oznámili, že na příchod legendárního zabijáka už všichni čekají. Slavný John Wick se totiž na konci druhé části hrubým způsobem provinil proti kodexu nájemných zabijáků, a proto mu po krku jdou vrazi z celého světa.

Záměrem pěti videí bylo ale také nalákat věrné diváky předešlých dvou částí na příchozí trailer. Po debutové upoutávce si tedy dnešním dnem můžeme konečně vychutnat další várku Johnovy přesné střelby, neohroženého boje a množství šílených kousků.

První díl nám přinesl velmi slušnou porci akce, která byla v druhé části vylepšená jednoduchým, ale velmi stylovým náhledem do světa hotelů Continental plných po zuby ozbrojených zabijáků. Vše nasvědčuje tomu, že o dosud prakticky nesmrtelného Wicka a jeho blízké okolí budeme mít poprvé výrazný strach.

Třetí díl s názvem John Wick: Chapter 3 - Parabellum opět režíroval Chad Stahelski a o scénář se znovu postaral Derek Kolstad. Do děje nového Wicka se tentokrát dostane i záhadná Sofia (Halle Berry), která by měla stát na Johnově straně.

Česká premiéra je plánována na 16. května 2019. Slováci se dočkají o týden později. Více informací o filmu najdeš zde.

Na závěr si ještě vychutnej 10 čerstvých plakátů

Domů
Sdílet
Diskuse