Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. března 2019 20:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nejlepší domácí videoklip roku 2019? Nik Tendo, Hasan a Kamil Hoffmann léčí hudbou

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Jeden z nejlepších tracků z KML dostává skvělý vizuál, o který se postaral Petr Simon se svým týmem.

Společné labelové album KML spatřilo světlo světa ještě v závěru minulého roku, a i když jsme si oblíbených skladeb našli hned několik, do top trojky bez jakýchkoliv pochyb zařazujeme i Bude líp, kde najdeš Nik Tenda, Kamila Hoffmana a českého Franka Oceana Hasana. Ten mimochodem již brzy vydá své sólo, kterého se už nyní nemůžeme dočkat.

Ale zpět k tématu. Dnes kluci vydávají skvělý vizuál k doslova terapeutické skladbě a my si dovolíme předpovědět, že minimálně v rámci půlročního hodnocení se ho pravděpodobně nikomu nepodaří překonat. Autorem je Petr Simon se svým týmem, kterého jsme ohodnotili v polovině i závěru roku 2018, přičemž v obou případech figuroval také Nik Tendo.

Více snad už není nutné dodávat, sleduj pár smutných příběhů a nezapomínej, že hudba dokáže léčit.

Zároveň chystají KML turné a také velký křest alb Grál a Tvoje máma ví, co je námrd.  Do pozornosti ještě dáváme předprodej na obrovský křest alba KML v pražském Sasazu, který se bude konat 10. května. Milion+ se představí v plné síle a ve stejném složení následně ještě oběhne celou Českou republiku.

Domů
Sdílet
Diskuse