Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2019 15:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine má následovnici. Matka jeho dětí si připisuje zásluhy za aktuálně největší rapový hit

HUDBA
Uložit Uložené

Zatímco je Tekashi ve vězení, duhovou rodinku reprezentuje v americkém hudebním průmyslu aspoň jeho bývalá partnerka.

Ještě chvíli potrvá, než se bude rozhodovat o tom, zda se 6ix9ine bude moci vrátit na svobodu a otázkou stále je, zda by v tomto případě nebyl nucen využít program na ochranu svědků. Všechny nejnovější aktuality jsme před pár dny shrnuli v tomto článku, takže pojďme rovnou k věci.

Zatímco duhový raper čeká na 24. leden a intenzivně pomáhá federální policii objasňovat drogové i násilné trestné činy, matka jeho dítěte nezahálí a „rodinku“ reprezentuje tak, že by na ni byl 6ix9ine určitě hrdý. Do jisté míry dokonce jde v jeho kontroverzních šlépějích, když nejprve zviditelnila svou osobu prostřednictvím rozsáhlého a velmi otevřeného rozhovoru a následně kousek slávy hned proměnila v malý konflikt.

Doporučeno
Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění 20. února 2019 18:28

Konkrétně posílá odkaz přes sociální sítě aktuální nejvyhajpovanějšímu raperovi jménem Blueface, kterého můžeš znát díky tracku Thotiana. Jednoduchá melodie i text z něj udělaly hit známý po celém světě a dočkali jsme se i mnoha remixů, přičemž jeden vytvořili i kluci z Haha Crew ve spolupráci s Egem.

Právě Tekashiho babymama si však zničehonic začala nárokovat práva na originál tracku a od autora žádá peníze. Důvodem má být, že klíčové slovo Thotiana vymyslela ona a zpopularizovala ho prostřednictvím svého Instagramu.

Těžko říct, nakolik myslí Sara Molina své prohlášení vážně, předpokládáme však, že pokud by šlo o žert, pravděpodobně by konflikt nezašel tak daleko.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Everyone tag BlueFACE or wack 100... tell them 69 baby mama says she owed a check for making up the word “thotiana” and getting the song lit. Via @theshaderoom

Príspevok, ktorý zdieľa DJ Akademiks (@akadmiks),

Samotný Blueface už zareagoval na oficiálním profilu, na rozdíl od všech ostatních se však zachoval dospěle a jen se pousmál nad tím, jak každý tvrdí, že vytvořil skladbu Thotiana a on je vlastně jediný, kdo nic neudělal. O něco tvrději už k situaci přistupuje jeho manažer jménem Wack 100.

Ten přidal momentku s popisem, že takto bude vypadat latexová nafukovací panna a doporučil ji všem svým kamarádům. Nuže, budeme zvědaví, co si pro nás ještě Sara připraví, ale vše nasvědčuje tomu, že se jí přitahování pozornosti zalíbilo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Wack 100 speaks

Príspevok, ktorý zdieľa DJ Akademiks (@akadmiks),

Domů
Sdílet
Diskuse