Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2019 10:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Maniak složil hymnu pro Dádu Patrasovou. Chce s ní točit klip a na rozdíl od Supercrooo ji má rád

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nejmladší člen BiggBoss labelu překvapuje novinkou, kterou věnoval multitalentované Dádě Patrasové.

Dáda Patrasová je známou českou herečkou, zpěvačkou a moderátorkou, která se aktuálně na Instagramu proslavila i jako grafická designérka poté, co svou tvář dokázala dokonale spojit s Měsícem nebo Pražským hradem. Mnozí si na tuto legendární a multitalentovanou osobnost vzpomínají ještě z dětských časů a podobně to má i Maniak z BiggBoss, který jí dokonce složil hymnu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni),

Jde o záležitost, která se bude ucházet o pověst hitu a na Jurových koncertech dá určitě fanouškům zabrat. Právě on je totiž snad jediným interpretem v Československu, který se může hodit do crowdu již po první skladbě a nechat se vyhodit zpátky na stage v polovině show. Dáda bude mít z této novinky určitě radost.

Kromě toho ji ještě pozval na Ach Ano mejdan, což nám připomíná, že už 29. března se bude v pražském Rock Café právě tato ikonická akce konat. Kromě Maniaka vystoupí i Karlo.

Domů
Sdílet
Diskuse