Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2019 14:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Death Grips vystoupí na Slovensku! Pohoda 2019 zveřejňuje nová jména

HUDBA
Uložit Uložené

Ne festivalu Pohoda vystoupí oblíbená kapela Death Grips i legendární slovenská skupina Para.

Festivalová sezóna se nezadržitelně blíží as příchodem jarního počasí se na oslavu hudby pod širým nebem těšíme ještě více. Již nyní nám je jasné, že se máme na co těšit, protože i v našich končinách očekáváme příchod mnoha prestižních jmen.

Suverénně nejoblíbenějším slovenským festivalem je Pohoda, která se v tomto roce bude konat tradičně na letišti v Trenčíně od 11. do 13. července. Jde již o 23. ročník v pořadí a my už teď víme, že samotný line-up je natolik rozmanitý, že si na své přijde opravdu každý.

Nyní se zároveň dozvídáme i o jedné domácí a jedné zahraniční posile. Na Pohodě 2019 zahraje kalifornská kapela Death Grips. Samotní organizátoři už seskupení popsali výmluvně: „Směs experimentálního hip-hopu, industriální noise elektroniky a punk rocku si od prvního alba získala uznání hudebních kritiků a fanoušků po celém světě. Mnohá média o nich píší jako o jedné z nejzajímavějších kapel této dekády, jejich debut zařadil Pitchfork mezi deset nejlepších alb roku 2012.“

V Trenčíně zahrají i čerství držitelé ceny posluchače Rádia FM za album roku – Para. Ta zahraje na Pohodě ještě v úvodní den festivalu a po více než dvou dekádách působení už o jejím postavení snad nikdo nepochybuje. Zazní nové skladby i legendární záležitosti a my se už nyní nemůžeme dočkat.

Domů
Sdílet
Diskuse