Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2019 9:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande se pořád nerozhodla, jestli je bisexuálka. Má ráda muže i ženy

HUDBA
Uložit Uložené

V nejnovější skladbě Ariana říká, že má ráda muže i ženy, a fanoušci ji okamžitě zaplavili komentáři, které ji dnes přinutily napsat vysvětlení.

 

Ariana Grande je v současné době nejpopulárnější ženskou interpretkou na světě, a i když k tomuto titulu vedla strastiplná cesta, výsluní si užívá jako nikdy předtím. Daří se jí bourat žebříčky Billboardu, přepisovat rekordy The Beatles a při tom všem ještě i produkovat novou hudbu, která z ní činí jednu z nejaktivnějších interpretek současnosti.

Aktuálně ještě probíhá Sweetener Tour k stejnojmennému albu, i když Ariana už mezitím stihla vydat další – thank u, next. Zároveň však nyní představuje nový singl Monopoly, na kterém se objevuje společně s kamarádkou a zpěvačkou Victorií Monét. 

Fanoušky skladba zaujala obzvlášť kvůli řádku „I like women and men“, což považovali jako přiznání k tomu, že je Ariana Grande bisexuálka. Okamžitě její sociální sítě a diskusi na YouTube zaplavily konspirace, kde je vlastně pravda, a tak se k tomu rozhodla vyjádřit už i ona sama osobně.

Pokud náhodou potřebuješ překlad, zpěvačka tvrdí, že se zatím ještě nerozhodla, a necítí se na to, že by potřebovala vědět, jestli opravdu je bisexuálka. Zároveň dodává, že to je podle ní zcela v pořádku.

Domů
Sdílet
Diskuse