Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2019 16:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jaký je dětský sen Sergeie Barracudy? Rap už není jen o penězích, ženách a drogách, ale i o tancích

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

V domácích rapových klipech většina zůstává u klasických rekvizit, kluci z Azurit Kingdom však mírně posunuli laťku.

Je to už pár týdnů, co spatřil světlo světa nový videoklip od ostravských kluků z Azurit Kingdom. Dostal název Rakety a velké pozornosti se těší hned z několika důvodů. Kromě toho, že Sergei a Pastor delší dobu nepracovali společně, má více než půl milionu zhlédnutí na svědomí určitě i samotný videoklip od Divergent Films.

Nešlo však o zcela klasický vizuál, i když jeho cílem bylo bez jakýchkoliv pochyb demonstrovat, jakou rapgame členové AK žijí. Vhodně korespondoval se samotným textem, protože kluci rapují v první řadě o sobě, své více i méně legální práci, úspěších i schopnostech.

Jak už bývá zvykem, měli jsme možnost vidět ženskou krásu, peníze i luxus, tentokrát však přichází i speciální rekvizita v podobě tanku. Jak vlastně natáčení s válečnou technikou probíhalo, nyní Azurit Kingdom odhaluje v making of videu, ve kterém se dozvíš o Sergeiově dětském snu.

Pastor edukuje všechny autičkáře a my jsme rádi, že ostravská skupina je ochotna ukazovat nám i pozadí vzniku jejich projektů.

Domů
Sdílet
Diskuse