Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. dubna 2019 16:38
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tarymu zas mrdá, 6ix9ine se už v záři může dostat na svobodu. Doma i ve světě je opět rušno

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Novinky z domova a ze světa z posledních dní jsme opět shrnuli ve Freshnews, které vycházejí každou středu a neděli v 18:00.

Posledních pár dní bylo opět plodných na novinky z domova i ze světa. Opět to ožívá kolem 6ix9inea, který se může dostat na svobodu už v září tohoto roku, pokud vše půjde podle plánu. To však znamená, že by se museli přiznat všichni, které jmenoval před federální policií jako účastníky trestných činů spojených s násilím i drogami.

V Česku na sebe strhl opět pozornost Tary, který natočil video, kde chtěl být v první řadě chutnučký a hrát to na city, ve skutečnosti však bylo jeho cílem potvrdit vícekrát zmiňované konspirace o tom, že celou kauzu na něj ostatní youtubeři ušili a opět to načasovali tak, aby právě odjížděl na dovolenou. Inu, obraz si už utvoř sám.

V nejnovějších Freshnews v podání Petry a Krištofa však najdeš i jiné zajímavé aktuality z oblasti hudby nebo filmů. Opět se našlo i mnoho zajímavostí z domova i ze světa, takže uvidíš například to, jak bizarně reaguje mladá dívka na informaci, že jí vymazali instagramový účet.

Domů
Sdílet
Diskuse