Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2019 17:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

„Už vím, proč mi z ASOS žádné oblečení nesedí.“ Značka nechtěně zveřejnila fotky s kancelářským klipem na šatech modelky

MÓDA
Uložit Uložené

Známá značka musela čelit menšímu skandálu na sociální síti.

Jedna zákaznice na stránkách značky ASOS úplnou náhodou narazila na šaty, které se vymykaly z normálu. Měla pocit, že modelce výborně sedí a přiléhají, jenže ve skutečnosti nešlo o perfektní střih. Na produktových fotkách si zákaznice Ronnie všimla kancelářského klipu, díky kterému šaty přiléhaly bezchybně, informuje The Independent.


Klipy však na fotkách neměly co dělat, protože ASOS se takovými praktikami určitě chlubit nechce. Ronnie proto fotky zavěsila na Twitter, kde se spustila masivní vlna kritiky. Její příspěvek, kde značce vzkazuje, že klipy zřejmě grafici zapomněli vymazat, získal za poslední tři dny více než 70 tisíc lajků a přes 20 tisíc retweetů.

Rozhořčení zákazníci konstatovali, že konečně přišli na to, proč jim kousky oblečení z ASOS nikdy nesedí. Jednoduše si před odchodem z domu zapomenou šaty připevnit kancelářskými klipy, a tak se přiléhavé šaty mění na kousek s volnějším střihem. V komentářích se objevovala i označení jako „fake fashion“. Na příspěvek nakonec ASOS zareagoval slovy, že se omlouvá za viditelné klipy a situaci vyřeší.

Domů
Sdílet
Diskuse